Ambassadørordning

I skrivende stund den 6/9-2023 er det Sandra Enø Paarup og Inge Bünning der fungerer som ambassadører, Sandra i praksis og Inge rent administrativt. Sandra besøger de nytilflyttede og indtil dato er hun blev godt modtaget. Vi er dog alle i de respektive bestyrelser en slags ambassadører for vores område. Alle er selvfølgelig velkomne til at byde velkommen. Hvis du får en ny nabo er det da en fantastisk idé at hilse på og fortælle om området, der er altid noget godt at fortælle om. Inviter evt. din nye nabo til en rundvisning i hele sognet hvis du har lyst. Det kan også sagtens være dig der afleverer vores kuvert og byder velkommen. Kontakt Inge på tlf: 26579488 for materiale.

Vi overtog ambassadørordningen efter Sogneforeningen, men dog i samarbejde med denne.

Vi har haft en del tilflyttere i området og vi har bestræbt os på at aflevere en velkomstkuvert i postkassen eller personligt.

Vi håber at vi ser de nye beboere til nogen af de arrangementer som forhåbentlig kommer her i løbet af efteråret. I skal være meget velkomne.

Skulle nogen mod forventning ikke have modtaget noget efter indflytning, vil vi rigtig gerne vide det, så vi kan gøre noget.

Ring på 26579488 eller skriv til

formand@røruplokalråd.dk